Cum terorizează romii județul Sălaj. Locuitorii unui sat întreg și-au montat camere video de frica lor

Un locuitor dintr-un sat din Salaj ne-a povestit cum sunt terorizati de romi si ce masuri au luat pentru scapa de ei. Acesta sustine ca aproape in fiecare seara, romii dau spargeri in satul Brusturi, comuna Creaca. 


Hotii romi fura tot ce le pica in cale, de la animale domestice, la scule si uitilaje agricole. Ca sa scape de ei, satenii din Brusturi si-au instalat camere video. Aceasta investitie, care a costat in jur de 1200 de lei spun satenii, este mana cereasca. 
 

La noi în sat se fura orice. Nu mai avem liniste de romi. Vin, fura tot ce pica in cale, de la animale domestice, la scule si uitilaje agricole si pleaca mai departe. S-au facut sesizari la Politie si tot degeaba. Hotii se intorc. Aproape din tot satul s-a furat. In final am ajuns sa ne montam camere video pentru a scapa de ei, care ne-au costat aproape 1200 de lei" ne-a povesti localnicul din Brusturi. 
 

Anul trecut, potrivit IPJ Salaj, în comuna Creaca,  poliţiştii au fost sesizaţi despre comiterea a 34 de fapte de furt, iar în 17 cazuri autorii au fost deja identificaţi. Cativa kilometri mai departe, poliţiştii din comuna Românaşi au fost sesizaţi despre comiterea a 36 de furturi. Dintre acestea, în 16 cazuri autorii au fost deja identificaţi.

foto-romaniatv.net

Adauga comentariu