Cu ce viteză se mai circulă pe drumurile din Sălaj. Top cinci șoferi vitezomani în luna august

Una dintre principalele cauze care generează accidente rutiere este viteza excesivă sau neadaptată la condițiile de drum, spune IPJ Sălaj. Și are dreptate. Pe drumurile din Sălaj se circulă fără a se respecta o regulă foarte importantă în trafic, aceea de a circula în limitele legale de viteză. Zi de zi pe șosele din România mor oameni și mai mult, se pare că pe români nu-i interesează acest aspect. Cea mai mare vieză înregistrată în Sălaj, luna trecută a fost de 144 km/h și asta în localitate. 

La data de 17 august 2019, un tânăr de 31 de ani, din judeţul Timiș, a fost depistat de poliţişti în timp ce circula cu autoturismul prin localitatea Mălădia cu viteza de 112 km/h.

Oamenii legii au depistat în 23 august, prin localitatea Sărmșag, un sălăjean de 21 de ani, care circula cu autoturismul prin localitate cu viteza de 114 km/h. 

Un bărbat 57 de ani, din judeţul Sălaj, a fost depistat de poliţiştii rutieri la data de 13 august, prin localitatea Creaca, în timp ce circula cu viteza de 116 km/h.

Cu 116 km/h a fost depistat în 18 august și un tănăr de 28 de ani, din județul Covasna în timp ce circula cu autoturismul prin localitatea Sutoru. 

Cea mai mare viteza înregistrată luna trecuta pe drumurile din Sălaj a fost de 144 km/h. Un tânăr de 30 de ani, din județul Mureș a fost depistat în localitatea Jac. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Sălaj, Maria Cristea, în toate cazurile, faţă de conducătorii auto, poliţiştii au luat măsura sancţionării contravenţionale, cu amendă, în sumă de 1305 lei pentru fiecare. De asemenea, ca măsură complementară, permisul de conducere le-a fost suspendat, pentru 90 de zile.

Adauga comentariu