Cu ce viteză se circulă pe șoselele din Sălaj. Top cinci șoferi vitezomani în luna mai

Principala cauză care generează accidente rutiere este viteza excesivă sau neadaptată la condițiile de drum, spune IPJ Sălaj. Pe șoselele din Sălaj se circulă fără a se respecta o regulă foarte importantă în trafic, aceea de a circula în limitele legale de viteză. Cea mai mare vieză înregistrată în Sălaj, luna mai a fost de 114 km/h și asta în localitate. 

Un adolescent de 19 ani din Sălaj a fost depistat în 26 mai, în timp ce circula pe bulevardul Mihai Viteazu din Zalău cu o viteză de 107 km/h. 

Polițiștii rutieri au depistat la începutul lunii trecute, un bărbat de 32 de ani, din județul Arad, care circula prin localitatea Sălăjeni cu o viteză de 108 km/h. 

Cu 110 km/h a fost depistat și un tânăr de 24 de ani, din Sălaj care circula cu autoturismul pe bulevardul Mihai Viteazu, în 6 mai. 

Și un doljean a încurcat drumurile din Sălal cu pistele de raliuri. În 28 mai, un tânăr de 28 de ani a fost depistat în localitatea Chendremal circulând cu o viteză de 110 km/h.

Cea mai mare viteză cu care s-a circulat luna trecută pe drumurile din Sălaj a fost de 114 km/h. O tânără de 24 de ani, din judeţul Sălaj, a fost depistată de oamenii legii, în timp ce circula cu autoturismul prin localitatea Chendremal  cu viteza de 114 de Km/h.  

Potrivit IPJ, în toate cazurile, faţă de conducătorii auto, poliţiştii au luat măsura sancţionării contravenţionale, cu amendă, în sumă de 1305 lei pentru fiecare. Ca măsură complementară, permisul de conducere le-a fost suspendat, pentru 90 de zile.


Adauga comentariu