Cu ce se laudă Tiberiu Marc în CV: a fost declarat cel mai European lider politic din Sălaj și cel mai activ VIP

Tiberiu Marc este șef peste județ de pe vremea când se năștea generația care astăzi împlinește 18 ani și are drept de vot. Din 2001 Marc conduce județul. A fost prefect de Sălaj între anii 2001 - 2004 și apoi președinte al Consiliului Județean Sălaj pânâ în prezent. Din anul 2005 este și președinte al organizației PSD Sălaj.

Tiberiu Marc are un CV publicat pe site-ul Consiliului Județean Sălaj foarte stufos. Acesta se laudă cu numeroase diplome și premii. Printre acestea amintim distincția de cel mai european lider politic din Sălaj, primită doi ani la rând la Gala Premiilor Sălăjeanul, dar și distincția cel mai bun ales local din Sălaj. 

Marc se mai laudă și Marele Premiu pentru "Cel mai activ VIP în domeniul informarii europene 2008", dar și cu o diplomă pentru merite deosebite în dezvoltarea atletismului românesc primită din partea Federației Române de Atletism.

Mai are la activ și diploma de onoare în semn de recunoaştere a performanţelor de excepţie în managementul activităţilor economice şi eforturile deosebite depuse pentru dezvoltarea învăţământului superior tehnic la Zalău şi pentru impulsionarea cooperării cu Universitatea Tehnică din Cluj Napoca, 2008.

Pe când o diplomă pentru cel mai longeviv lider politic din Sălaj și o distincție pentru cel mai sărac baron local? 

Adauga comentariu