Cristian Lazăr, susținut de premierul României, Florin Cîțu la lansarea oficială a candidaturii pentru Primăria Șimleu. Video

Cristian Lazăr, candidatul PNL pentru fotoliul de primar al orașului Șimleu Silvaniei, și-a lansat azi, candidatura oficială într-un eveniment fastuos. Tânărul avocat a avut alături mai mulți grei din PNL, premierul României, Florin Cîțu, ministrul MAI, Lucian Bode, secretarul general al PNL, Robert Sighiartău și primarul orașului Cluj-Napoca, Emil Boc. 

De asemenea, Lazăr a mai fost susținut și de Dinu Iancu Sălajanu, președintele CJ Sălaj și de Bogdan Ilean, secretar în Ministerul Justiției, precum și de o mulțime de oameni.

Cristian Lazăr a avut un discurs simplu și la obiectiv, explicând că se va bate pentru fiecare șimleuan și pentru ficare colț din Șimleu, totul pentru ca șimleuanii să o ducă mai bine, iar oașul să se dezvolte. 

”Sunt unele momente în viață care ne marchează pentru totdeauna. Cumva consider că ziua de astăzi pentru mine este unul dintre acele momente pentru că va deveni un punct de referință în întreaga mea carieră și întregul meu parcurs. 

A reprezenta o comunitate e o mare onoare însă, odată cu această onoare vine și o mare responsabilitate. Mă uit aici în parc văd copiii și mă gândesc că și pentru asta, câteva ore să ai grijă de un copil trebuie să ai acel simț al responsabilității activat, oamenii serioși la locul de muncă funcționează tot în baza acestui principiu.

Nimic nu se compară cu faptul de a prelua problemele oamenilor și a dat viață aspirațiilor lor. Am reflectat mult la asta și vă spun că această candidatură se leagă de aplicarea unor principii pentru interesul comun, pentru interesul public pentru interesul cetățenilor din Șimleul Silvaniei. Pentru asta pentru am intrat în această competiție. Vreau să vă zic un lucru, vin în fața voastră deschis, am fost născut, crescut, format în Șimleu Silvaniei și cred că în acest moment Șimleul poate beneficia de o nouă și este momentul optim pentru dezvoltarea acestui oraș și nu o spun întâmplător, avem un președinte la Consiliul Județean care este dedicat locurilor și sălăjenilor, avem un ministru în Guvernul României care n-a fost și nu este în vizită la Palatul Victoria, a făcut performanță la Transporturi și face în continuare la Administrație și Interne și avem aici lângă noi un priministru tânăr, dinamic care pun accent pe dezvoltare. Ce vreau să vă subliniez este că avem toate ingredientele să reușim, toate ingredientele ca proiectul pentru Șimleu Silvaniei să reușească. Pentru asta ne vom bate”, a spus Cristian Lăzar la evenimentul prin care și-a lansat candidatura pentru funcția de primar al Șimleului. 

 

Adauga comentariu