Cristian Lazăr a depus jurământul și devine cel mai tânăr primar din România

Cristian Mihai Lazăr, candidatul care a câștigat alegerile în luna iunie, la Șimleu Silvaniei, a depus ieri jurământul și devine cel mai tânăr primar din România. Cristian Lazăr are 27 de și este de profesie avocat, fiind ales de peste 50 la sută din șimleuani. 

”Sunt conștient de responsabilitățile care mă așteaptă și sunt gata să mă implic total. Sunt sigur că putem relasa orașul Șimleu Silvaniei. Imi doresc să oferim un serivici public cât mai performant pentru cetățenii noștri”, a spus Cristian Lazăr. 

Prefectul județului Sălaj a spus că tinereţea lui Cristian înseamnă putere de muncă,  entuziasm şi conectarea cu tehnologiile secolului XXI.

“Administraţia în general şi administraţia locală în special este despre oameni şi pentru oameni. Cetăţenii sunt singurii în faţa cărora un primar trebuie să răspundă, iar interesele lor sunt cele care primează, pentru că la primărie nu se face politică, ci doar planuri de dezvoltare a oraşului şi a calităţii vieţii cetăţenilor din Şimleu Silvaniei.E un moment festiv astăzi, dar şi o premieră, pentru că îl avem alături de noi pe cel mai tânăr primar de oraş din România, care, din acest moment, îşi intră în atribuţii. (…) Pentru mine, tinereţea lui Cristian înseamnă putere de muncă,  entuziasm şi conectarea cu tehnologiile secolului XXI. Pe lângă acestea, va mai avea nevoie de experienţa angajaţilor din cadrul primăriei şi, de ce nu, de sfaturile unui părinte ce a lucrat în administraţia locală o lungă perioadă de timp”, a punctat prefectul Dari Toma”, i-a transmis, joi, prefectul judeţului Sălaj, Dari Toma, noului primar al oraşului Şimleu Silvaniei, Cristian Lazar, cu prilejul festivităţii de învestitură. 

foto - prefectura sălaj

 

 

Adauga comentariu