Crin Bologa este un procuror bogătaș. Are proprietăți nenumărate, din Constanța până la Cluj și Zalău, din care scoate mii de euro

Ultimul mandat al procurorului-șef de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sălaj, Crin Bologa, se termină la finele acestui an. Crin Nicu Bologa a reușit însă să strângă o avere frumoasă care îi aduce un profit substanțial. 

Procurorul deține ZECE proprietăți: două parcări în Cluj-Napoca, un teren în Cluj-Napoca, două terenuri în Zalău, un alt teren în Sălaj, un teren agricol în județul Constanța, două apartamente la Cluj-Napoca și o casă la Zalău. 

Pe lângă acestea, se plimbă cu un BMW X3 și un Audi A3, dar are și bani în conturi în sumă de 57.572 de lei, adică peste 12.000 de euro. Crin Bologa câștigă lunar peste 14.000 de lei, adică 140 de milioane, în bani vechi, în timp ce soția sa - angajată la Serivicul de Probațiune de la Tribunalul Sălaj - mai duce acasă lunar 4.000 de lei, conform declarației de avere. 

Pe lângă salariu, Crin Bologa câștigă 5.100 de euro din chirii. A închiriat un apartament și o parcare la Cluj-Napoca. În total, într-un singur an, Crin Nicu Bologa are în casă un venit NET, adică cașcaval de pus sub pernă, în sumă de 246.400 de lei. Sau altfel zis, 2 miliarde de lei vechi - 53.000 de euro. 

Procurorul este și președinte al Asociației Sportive a Magistraților Sălaj, dar și neam cu inculpatul Septimiu Țurcaș - primarul din Șimleu Silvaniei, judecat pentru abuz în serviciu. 

Adauga comentariu