Cosmin Ardelean, unul dintre cei mai puternici lideri ai USR din România. Organizația din Zalău, locul doi pe țară ca număr de voturi

Cosmin Ardelean, unul dintre membri fondatori ai USR Sălaj în 2016 a devenit unul dintre cei mai apreciați președinți de organizație. Ardelean a renunțat la șefia organizației județene și a preluat organizația Zalău, acolo unde se simte cel mai bine și face o treabă demnă de invidiat.

La ultimele alegeri, cele din 10 noiembrie, USR Zalău a reușit să obțină al doilea scor din România al partidului, după organizația de la Cluj.

Astfel, USR Zalău se laudă cu un procent de 25,71 la sută, adică peste 6.000 de voturi. USR nu este doar pe locul doi în ierarhia din partid, ci și din oraș. USR s-a clasat imediat sub PNL, dar cu două mi de voturi peste PSD.

Toatea aceste date arată că Ardelean Cosmin este unul dintre cei mai puternici lideri ai USR la nivel local. Asta pentru că face treabă bună, reușește să adune voturi și cel mai important, se implică în problemele comunității cu adevărat.

Ardelean nu se încadrează în tiparele USR-iștilor, cum sunt unii din colegii săi. Nu este arogant și înfumurat, ci din contră. Profesor de sport, investește zilnic în educația copiilor. Acesta s-a remarcat prin aducerea în actualitate a jocului de oină, a numeroaselor activități pe care le face cu cei mici și prin faptul că an de an, fără să se laude, duce cadouri din bani personali copiilor orfani și neajutorați.

Cosmin Ardelean este un exemplu de "așa da" care ar putea avea șanse reale la Primăria Zalău dacă ar putea candida și ar fi lăsat de alți șacali care deja se văd în fruntea Primăriei. 

Adauga comentariu