Corigenți la matematică! Cum aruncă Primăria Zalău milioane de euro imaginare în spațiul public

Nu știm ce a discutat astăzi Daniel Suciu, ministrul Dezvoltării cu Ionel Ciunt, primarul Zalăului, însă matematica lor cu siguranță nu bate de nicio culoare. Și ținem să credem că problema e din Primăria Zalău, pentru că știm cât de experți sunt cei din compartimentul de comunicare, adică de la ZERO spre minus unu. 

Dar să ne distrăm puțin... 

Daniel Suciu, ministrul Dezvoltării, a postat pe facebook, primul, un comunicat oficial în care ne informează că a semnat alături de Ciunt un contract de 30 de milioane de lei, adică 6,3 milioane de euro.

"Am semnat astăzi un nou contract de finanțare prin #POR – se vor aloca 30 de milioane de lei proiectului Primăriei Zalău", zice Daniel Suciu.

La câteva minute diferență, a postat și Primăria Zalău un comunicat în care ne informează că a primit de la Ministerul Dezvoltării suma de 22 de milioane de euro pentru aceleași proiecte. 

"Primarul municipiului Zalău, Ionel Ciunt, a semnat azi, 29 august 2019, cu reprezentanții Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, un nou contract de finanțare din fonduri europene. Valoarea totală a contractului este de aproape 22 milioane euro", spune Primăria Zalău. 

Oricât le-am calcula, aduna, înmulți, împărți, pune radical, fracție și ce mai vor cei din cabinetul de comunicare al Primăriei Zalău, tot nu bate 30 de milioane de lei cu 22 de milioane de euro. 

Ăștia chiar își bat joc de noi? Ciunt, schimbă domnule biroul de comunicare dacă vezi că nu mai poate face față cu matematica. Pune o probă și la ei de minim de lectură, să poată face diferența între lei și euro sau fă ceva. 

 

Adauga comentariu