Copilă de trei ani acroșată de o autoutilitară

Două accidente grave de circulaţie s-au produs sâmbătă, 9 februarie, pe raza județului, soldate cu rănirea a cinci persoane, dintre care două au fost rănite grav. Printre victime se află și o fetiță de doar trei ani. 

Primul eveniment s-a produs pe Drumul Naţional 1G, în localitatea Baica, în jurul or 11.45. Un bărbat de 52 de ani, din comuna Letca, în timp ce conducea autoutilitara pe direcția Hida-Racâș, pe o porțiune de drum în aliniament și marcaj longitudinal continuu a acroșat o fetiță de 3 ani, care, fiind nesupravegheată, a traversat drumul public prin loc nepermis. Evenimentul s-a soldat cu rănirea gravă a copilei.

În aceeaşi zi, cateva ore mai târziu, un adolescent de 18 ani, din județul Bihor, se deplas cu autoturismul pe Drumul Județean 108F, iar între localitățile Mălădia și Măeriște, din cauza neadaptării  itezei de deplasare la condițiile de drum, într-o curbă a pierdut controlul direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat. 

Urmare impactului, șoferul și trei pasageri au fost transportați la spital, pentru investigații. O tânără de 32 de ani, din județul Cluj a fost rănită grav, iar conducătorul autoturismului, un tânăr de 26 de ani și un adolescent de 17 ani, ambii din Șimleu Silvaniei, au fost răniți ușor.

În ambele cazuri, conducătorii auto au fost testați cu alcooltestul, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările care au dus la producerea acestor evenimente.

sursa foto - ziarulclujean.ro

Adauga comentariu