Consilierul Județean PSD, Alin Demle, răspuns acid la adresa consilierilor PNL din Primăria Zalău. “ Ar trebui să vă fie rușine. Voi faceți angajări politice în CJ in deconcentrate și alte primarii PNL cu 10 mii lei salariu”

La scurt timp după ce consilierii PNL din Primăria Zalău i-au adus atacuri primarului Ionel și PSD Sălaj, a venit și un răspuns din partea social-democraților, prin vocea lui Alin Demle, care și-a exprimat stict punctul lui de vedere. 
Consilierul județean PSD le reamintește  consilierilor PNL că acest comitet director nu este remunerat. Mai mult decât atât, Demle este de părere că PNL  politizează Consiliul Județean Sălaj, mai multe deconcentrate și primarii din Sălaj, prin angajări cu salarii de 10 mii de lei.

Sunt obligat să răspund unei postări în mediul online a PNL Salaj, care exprimă punctul de vedere al consilierilor locali PNL din consiliul local Zalău. Astfel, în calitate de membru al noului Comitet Director al Scm Zalau propus și votat în ședința de consiliul din data de 29 07 2021 aduc urmatoarele precizari (aici îmi exprim strict poziția mea, vis-a-vis strict de persoana mea). 

1. La faptul că nu era oportun constituirea acestui comitet vin cu precizarea că într-un organism dacă sunt mai multe păreri și viziuni constructive poate fi un plus (mai ales când se face voluntar, fără alte costuri în plus);
2. Faptul că am fost propus fără a fi prezentat un cv din punctul de vedere sportiv, vin cu precizarea că, 4 din cei 5 (al 5 e prea tânăr și copil a lui mama, care din pacate nu poate să-l insoteasca si la sedinte) îmi  cunosc foarte bine activitatea mea sportiva și stiu la fel de bine ca accederea mea in acest comitet nu imi aduce nici o facilitate, din contra e posibil să mă oblige la anunite cheltuieli personale (pe care oricum le faceam si pana acum) 3 dintre cei 5  consilieri locali, Morar,Bancea si doamna Muresan stiu foarte bine asta si cu atat mai mult nu se justifica pozitia acestora!!
3.Politizarea clubului SCM cu 3 membrii neremunerati? (care poate trebuie sa aduca bani de acasa). 

Ar trebuii sa va fie rusine...voi faceti angajarii politice in CJ in deconcentrate si alte primarii PNL cu 10 mii lei salar,chiar mai mult si va legati de mine care nu primesc 1 leu prin aceasta functie,mai mult sunt convins ca trebuie sa aduc banii de acasa)
Rusine consilierilor PNL..RUSINE  domnilor Morar,Bancea,Bora si Muresan...baiatului mamei
 CRISAN...informeza-te, creste si maturizeazate..lasa fusta mamei acasa!!
 
P.S Mai mult,domnilor coinsilieri PNL
,va cedez imediat oricarui duntre dvs locul meu in comitet, cu conditia sa cheltuiti pentru acest club macar cat am cheltuit eu (din bugetul familiei)pentru acest club!
Aveti grija,se poate lasa cu divorturii sau sa va bata mama!", este răspunsul lui Alin Demle. 

Adauga comentariu