Consilierii PSD au părăsit ședința ordinară a Consiliului Județean de azi. PNL SĂLAJ: “Un consilier județean școlit la ”Academia OTV”, confundă sala de ședințe cu tribuna stadionului”

Consilierii PSD din Consiliul Județean Sălaj au părăsit ședința ordinară de azi, după ce au luat "foc" la faptul că Alin Demle nu a primit "aprobare" de a transmite ședința live pe Facebook. 

PNL Sălaj a reacționat la acest gest și a transmis că, consilierii județeni au acționat ca niște veritabili ”șoșoci”. 

"Ca și niște veritabili ”șoșoci” pe plan local, la semnalul dat de un consilier județean școlit la ”Academia OTV”, care confundă sala de ședințe cu tribuna stadionului, consilierii județeni ai PSD au ales să părăsească ședința ordinară a Consiliului Județean Sălaj din 28 aprilie 2021, demonstrând încă o dată că pentru ei este mai important circul ieftin decât administrația. 

După ce nu au făcut nimic timp de 16 ani pentru a transparentiza activitatea Consiliului Județean Sălaj, trecerea în opoziție le-a aprins, brusc, spiritul civic și dorința de a-și informa alegătorii. Prin modificarea și completarea Regulamentului de organizare și funcționare al Consiliului Județean Sălaj, ședințele vor fi transmise live (în direct) pe internet, prin grija autorității, fiind disponibile pentru fiecare cetățean interesat, din orice colț al județului. Consilierii PSD nu au fost de acord cu această modificare și au ales să părăsească sala de ședințe, nu înainte de a demonstra că administrația și statutul de ales reprezintă pentru mulți dintre ei o povară prea grea. 

Domnilor și doamnelor pesediști, cetățenii ne-au votat pentru a-i reprezenta în acest for cu scopul de a dezvolta județul și comunitățile din care cu toții facem parte, nu pentru a face voi spectacol ”tip Șoșoacă” și a urmări doar câștigarea de capital politic", a transmis PNL Sălaj. 

Adauga comentariu