Consilierii PNL din Consiliul Local al Primăriei Zalău, atac la Ionel Ciunt. “ Ciunt și PSD politizează Clubul Sportiv susținut din banii zălăuanilor”

În şedinţa de joi a Consiliului Local Zalău, Ionel Ciunt, primarul Zalăului, a propus trei persoane care să formeze Comitetul Director al SCM Zalău, Alin Demle, Robert Goie şi Lukacs Levente. Cei trei au primit votul de încredere a consilierilor PSD și UDMR în timp ce PNL și USR au votat împotrivă. 

Într-o postare pe pagina de Facebook a PNL Sălaj, consilierii PNL suștin că au apărat interesul cetățenilor și explică de ce au votat împotrivă. 

"Consilierii PNL nu au fost de acord cu proiectele de hotărâre care vizează înființarea unui Comitet Director în cadrul clubului sportiv "Sport Club Municipal Zalău", în primul rând, pentru că nu este un club sportiv care să necesite încă un for de decizie. În al doilea rând, persoanele propuse pentru acest Comitet nu au avut atașat proiectului CV-uri care să le ateste competențele profesionale sau că sunt recunoscute în domeniul sportului.
În concluzie, numirea membrilor nu s-a făcut pe criterii de pregătire profesională, unii dintre aceștia fiind numiți deoarece sunt membri sau apropiați ai organizației PSD Sălaj", susțin consilierii PNL din Primăria Zalău. 

Adauga comentariu