Concursul pentru postul de șef la IPJ Sălaj s-a amânat. Miron Știrb și Gabriel Terheș mai au timp de învățat

Concursul pentru șefia Poliției Sălaj a fost amânat pentru data de 28 noiembrie 2018. Inițial concursul ar fi trebuit să se desfășoare ieri dimineață, însă luni seara cei doi candidați, actualul sef, Miron Știrb și seful Poliției Municipale, Gabriel Terheș au fost anunțati că se amână. Motivul pentru care s-a amânat concursul este că, la unul dintre membrii comisiei au intervenit alte activități care nu au putut fi amânate.

”În seara dinanintea concursului, la unul dintre membrii comisiei au intervenit alte activități care nu au putut fi amânate. Din acest motiv s-a luat decizia amânării concursului, pentru că nu se putea schimba componența comisiei de pe o zi pe alta, adică de seara pentru a doua zi. Aceste comisii se întrunesc prin ordin al Ministrului Afacerilor Interne”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Române, Georgian Drăgan.

Vă reamintim că cei doi candidați s-au prezentat și la precedentul concurs pentru sefia Poliției Sălaj, de la începutul lunii septembrie, însă atunci niciunul dintre cei doi nu au reușit să promoveze examenul. Atât Miron Știrb, cât și Gabriel Terheș mai au la dispoziție încă trei săptămâni pentru a se pregăti și mai bine, față de precedentul concurs.

În prezent, sefia Poliției Sălaj este asigurată de Miron Știrb, încă din august 2017, când fostul șef, Ovdiu Dosa la pensionat.

Adauga comentariu