Concertul Christmas Jazz Day este dedicat anul acesta, maestrului Frank Sinatra. Concert pe note de jazz, cu repertoriu clasic american cu colinde celebre

Ediția de anul acesta a Christmas Jazz Day îi este dedicată din maestrului Frank Sinatra, una din cele mai importante voci a secolului al XX-lea. Cu o carieră de 60 de ani, a reușit să fie deschizător de drumuri în anii ‘30 și să câștige o popularitate fulminantă, indiferent de curentul muzical al următoarelor decenii. Entertainer-ul Gabriel Farkas revine la Zalău și va susține un concert excentric de Crăciun, pe note de jazz și farmecul lui Frank Sinatra, cu un repertoriu clasic american cu colinde celebre, în data de 12 decembrie 2018, ora 19.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor Zalău. În concert vor fi susținute piese de referință în cinstea lui, cel mai bine vândut artist, cel mai premiat și nominalizat actor: "Have Yourself A Merry Little Christmas", "Jingle Bells", "White Christmas", dar și "New York, New York”, ori "My Way”. 

Casa Municipală de Cultură Zalău pune la dispoziția publicului 250 de bilete la prețul de 30 lei. Biletele se vor pune în vânzare din 6 decembrie, la casieria Casei Municipale de Cultură Zalău. Vor putea fi achiziționate maxim 4 bilete de o persoană. 

Concerul este organizat de Asociația Transilvania Cultural Nord Vest. 

Adauga comentariu