Cofetăria Happy, una dintre cele mai inedite afaceri din Zalău: cu ce SURPRIZE sunt așteptați azi clienții

Cofetăria Happy și-a deschis ușa pentru public în urmă cu exact doi ani, pe 27 noiembrie 2017. Afacerea a fost una inedită, o idee nouă pentru oraș, investitorii aducând în oraș un concept nemțesc prin care au dorit să le ofere cliențilot altceva decât ce exista la ora actuală pe piață.

Și le-a ieșit. Cofetăria a înregistrat vânzări record iar prăjiturile lor au ajuns cunoscute în întreaga țară, cât și peste hotare. Astăzi, la împlinirea a doi ani de la deschidere clienții care trec pragul cofetăriei primesc nu doar obișnuitul zâmbet din partea nagajaților ci și prăjitură gratis din candy barul organziat special pentru cei care vor să sărbătorească alături de echipa Happy. 

Să amintim că Titel si Adriana Bejenariu, cu cele doua fete ale lor - Denisa si Alyss - au avut curajul de a crede ca in Zalau lucrurile se pot misca si ca in acest oras, daca vrei, chiar se poate sa faci ceva si sa reusesti.

"Am fost in Germania si ma gandeam sa raman acolo, sa imi duc acolo familia. Dar m-am razgandit pentru ca am avut acea sclipire in care mi-am dat seama ca si in Zalau, daca vrei, se poate", ne spune Titel.

In luna august le-a venit ideea, in luna noiembrie au deschis singura cofetarie din centrul orasului, si fara doar si poate, singura cofetarie adevarata din oras. Spunem adevarata pentru ca Cofetaria Happy nu este pur si simplu o cofetarie. Este o oaza de liniste in plin centrul Zalaului, unde in timp ce degusti o prajitura realizata suta la suta din ingrediente naturale, te poti si incarca cu energie pozitiva. Modul in care este amenajata cofetaria este cu totul aparte, iar in momentul in care ii treci pragul, nici nu realizezi ca esti in centrul Zalaului, un centru care nu iti ofera prea multe oportunitati de a face ceva in timpul liber. 

Adauga comentariu