Clubul Rotary Zalău se implică în reabilitarea Casei lui Iuliu Maniu

Clubul Rotary Zalău organizează o gală cu strângere de fonduri pentru reabilitarea Casei Memoriale a lui Iuliu Maniu, de la Bădăcin. Intitulat ”Balul Rotary” Zalău, evenimentul are loc în 23 noiembrie, ora 19.00, la Briliant Parc, unde sunt așteptați un număr foarte mare de ivitați. 

Președintele Clubului Rotary Zalău susține că acest bal va fi unul foarte reușit din toate punctele de vedere, iar scopul lui este să atragă bani care să fie folosiți anul viitor la reabilitarea Casei lui Iuliu Maniu.

”În primul rând fiind un an centenar noi ne-am gândit la un proiect care să prindă foarte bine la public. Mai mulți colegi din club am fost la Casa lui Iuliu Maniu și am observat că deja este în reabilitare, iar preotul din sat ne-a spus ca ar avea nevoie de o sumă de bani pentru a finaliza lucrările de reabilitare. Am făcut un proiect pe care l-am prezentat Clubului Rotary Zalău, colegii au fost de acord cu el, iar drept urmare von organiza Balul Rotary Zalău, cu scopul de a strânge fonduri pentru Casa lui Iuliu Maniu. Acest bal este foarte important și vă spun sincer o să fie un bal cum nu a mai fost în Zalău. Deja sunt implicate peste 20 de firme și telefonul sună non-stop”, ne-a declarat președintele Clubului Rotary Zalău, Gavril Iepure.

Banii strânși la această gala caritabilă nu se vor duce la Biserica din Bădăcin, ci vor fi donați direct firmei care se ocupă cu reabilitarea casei lui Iuliu Maniu. 

Clubul Rotary Zalău s-a înființat în anul 2000 și este format din 33 de persoane. Până în prezent, Clubul a organizat foarte multe evenimente caritabile, însă niciunul de o asemenea anvergură cum va fi Balul Rotary Zalău din 23 noiembrie. 

 

 

Adauga comentariu