Clanul care conduce Inspectoratul Județean de Poliție Sălaj

Mai mulți șefi din Inspectoratul Județean de Poliție Sălaj au reușit să-și angajeze și partenerul de viață în instituție. Credem cu tărie că exemplele de acest fel sunt mai numeroase decât ceea ce vă prezentăm în acest material.

Am reușit să descoperim câteva familii la cârma Poliției Sălaj. Cel mai clar exemplu este familia Dumuța. Recrutată din sursă externă, Tincuța Dumuța a ajuns șef la biroul operațional, iar soțul - Dumuța Sorin este șef la Biroul de Arme. Cei doi duc anual în casă de la Poliție un salariu de 115.000 lei, adică 25.000 de euro.

Un alt exemplu este cel al familiei Buda. Doamna Buda Crivoiu Carmen este șef serviciu logistic, dar și soțul dânsei lucrează tot în IPJ Sălaj. Doamna Buda are un salariu de 46.415 lei anual, iar domnul are un salariu de 33.975 lei anual.

Și șeful Serviciului Investigații Criminale este coleg cu soția. El câștigă 69.600 de lei pe an, iar doamna, tot de la IPJ Sălaj, câștigă 44.287 de lei pe an. 

Un alt exemplu este familia Cristea. Maria Cristea este purtătorul de cuvânt al instituției, recrutată din sursă externă, soțul este ofițer tot în IPJ Sălaj. 

 

Adauga comentariu