Ciunt a ieșit la ATAC. Ironii fine la adresa PNL-istului Căpîlnașiu

Primarul Zalăului, Ionel Ciunt, care a câștigat alegerile la diferență de 20 de procente față de ocupantul locului doi a ieșit la atac. Ciunt a început să facă ironii fine despre activitatea lui Radu Căpîlnașiu de la PNL în Primăria Zalău.

Sigur, Ciunt nu s-a apucat așa de capul lui să-l ironizeze pe Căpîlnașiu, ci a fost provocat de PNL-iștii din Consiliul Local Zalău care sunt contra aproape la orice, și dacă e bine și dacă e rău.

După ce recent Ciunt l-a făcut praf pe președintele PNL Sălaj, Lucian Bode, amintindu-i că Radu Căpîlnașiu nu a făcut mare lucru prin oraș, astăzi Ciunt a ironizat iar activitatea primarului PNL.

Ciunt le-a spus, zâmbind, consilierilor PNL că nu își explică cum pe vremea lui Căpîlnașiu se luau credite din bănci și orașul avea excedent bugetar. 

"Dumneavoastră care sunteți economiști poate ne explicați cum se lua pe vremea cealaltă credite în Primăria Zalău în timp ce orașul avea excedent bugetar", le-a spus Ciunt. 

Practic, Radu Căpîlnașiu lua credite în numele orașului în timp ce din buget nu erau cheltuiți banii alocați de pe un an pe altul. 

Adauga comentariu