Ciuma roșie care și-a găsit un loc călduț în PNL Sălaj

Au primit funcții călduțe de la cei pe care astăzi îi numesc "ciuma roșie" iar apoi au migrat la PNL Sălaj, în încercarea de a prinde pasărea de pe gard. Unii au reușit, alții nu.

Cel mai cunoscut este de departe Ioan Abrudan, fost inspector școlar general în Sălaj și directorul Școlii Gimnaziale "Mihai Eminescu" din Zalău. Abrudan a fost candidatul PDL (partid care a devnit între timp PNL) la funcția de primar în Zalău în anul 2012. Abrudan a fost însă în trecut PSD-ist. Și nu orice fel de PSD-ist ci chiar vicepreședintele Consiliului Judțean Sălaj în anul 2004, după cum titrează și Evenimentul Zilei în materialul "In colegiul 4 Zalau se intrec migratori si parlamentari lenesi".

Alt nume greu din PSD este cel al Anei Indreieș. Doamna a fost viceprimar al Jiboului, iar pentru scurt timp a fost inclusiv viceprimar cu atribuții de primar. Ana Indreieș a fost membru al PSD Jibou și gurile rele spuneau că era o apropiată a primarului trimis în judecată pentru corupție, Eugen Bălănean. În 2016 a lăsat însă cioara din mână pentru pasărea de pe gard. Și așa cum se aștepta toată lumea, și-a luat-o grav la alegeri de la candidatul PSD, Dan Ghiurco. Ana a rămas însă fidelă partidului. 

Un alt PSD-ist, care însă a reușit în PNL este Alin Pocol. Primarul în funcție al comunei Lozna a fost până prin 2016 membru în PSD Lozna și viceprimar din partea acestui partid. A trecut însă în PNL pentru a candida la funcția de primar. Fața de Ana Indreieș, el a reușit să și câștige.

O amntim aici și pe Ramona Pal, candidat din partea PRU (partidul lui Sebi Ghiță și Victor Ponta din 2016) la algerile parlamentare din 2016. Tânăra a migrat și ea la PNL și a primit drept răsplată funcția de președinte PNL Someș-Odorhei. 

Adauga comentariu