Cine sunt și ce vârstă aveau tinerii care au murit în accidentul de azi-noapte + plus o fetița a rămas fără tată

Un accident rutier soldat cu moarte a patru persoane a avut loc azi-noapte între localitățile Zăuan și Ip. Două mașini s-au izbit frontal după ce un tânăr de 22 de ani, la volanul unui Audi cu volan pe drepta a încercat o depășire le linie continuă. Din nefericire pe sens opus circula un șofer de 44 de ani, la volanul unui Golf 4. 
În urma impactului dintre cele două mașini, patru persoane au murit pe loc. Trei din Audi, Robert K, șoferu de 22 de ano Ricsard E. și Norbert A. de 22, respectiv 29 de ani, toți din Zăuan. 

De asemenea, soferul Golfului a murit și el pe loc. Avea 44 de ani și o fiică de 15 ani. 

Din cercetările efectuate de polițiști la fața locului s-a stabilit că un tânăr de 22 de ani, din județul Sălaj, conducea un autoturism pe direcția Ip-Zauan, iar pe un sector de drum în aliniament, a efectuat o manevră de depășire neregulamentară și a intrat în coliziune frontală cu o mașină care circula din sensul opus, condusă de un bărbat de 44 de ani, din județul Bihor. 

În urma evenimentului a rezultat decesul a patru persoane, dintre care cei doi șoferi şi doi tineri de 22, respectiv 29 de ani, din mașina condusă de șoferul din Sălaj.

Alte patru persoane, cu vârste cuprinse între 15 și 41 de ani, au fost rănite grav.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările care au dus la producerea acestui eveniment.

Recomandăm în continuare conducătorilor auto să respecte cu strictețe regulile de circulație și să efectueze orice manevră în condiții de siguranță.

Adauga comentariu