Cine a fost Alin Unguraș, polițistul care a murit în accidentul teribil

Alin Unguraș, un tânăr polițist de doar 29 de ani, și-a pierdut în această după-amiază viață într-un accident teribil cu un buggy. Alin se afla în timpul liber când s-a răsturnat la marginea pădurii din Stână. 

Alin făcea partea din Biroul de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Zalău și era Vicepreședintele Filialei Sălaj a Sindicatului EUROPOL și era apreciat pentru curajul de a spune lucrurilor pe nume și de a sări în ajutorul colegilor, potrivit Sindicatului Europol.

"Încă un coleg drag s-a dus să ne vegheze din ceruri...

Cuvintele sunt de prisos și vorbele sunt prea puține pentru a descrie șocul și regretul!

Ceea ce trebuia să fie o zi liberă pentru colegul nostru Alin Unguraș s-a transformat în ziua fatidică, în care un cumplit accident l-a răpit din mijlocul familiei sale și din mijlocul nostru, al familiei Sindicatului Europol. 

Alin era Vicepreședintele Filialei Sălaj a Sindicatului EUROPOL și era apreciat pentru curajul de a spune lucrurilor pe nume și de a sări în ajutorul colegilor. Ca polițist, IPJ Sălaj si Poliția Română a pierdut un profesionist, un coleg devotat, un om care trăia pentru binele celorlalți.

Aline, îți vom simți lipsa și te vom păstra veșnic în sufletele noastre! Dumnezeu să te odihnească în pace! Cerul are de azi încă un înger!", transmis sindicatul intr-un comunicat postat pe Facebook. 

foto-sindicatul europol

 

Adauga comentariu