Cine este zălăuanca Patricia, noua senzație a muzicii de petrecere din România. Colobărări cu cei mai în vogă artiști și zeci de milioane de vizionări pe Youtube

Are aproape 21 de ani, e frumoasă foc și are zeci de milioane de vizionări pe Youtube. Ea este Patricia Cote, noua senzație a muzicii de petrecere din România. 

Patricia s-a născut în 15 noiembrie 2000, în Zalău și a absolvit Liceul de Artă ”Ioan Sima”. La vârstă de 6 ani a făcut primii pași în muzică, când a început să fredoneze muzică ușoară, după care a trecut la muzica de petrecere. În urmă cu câțiva ani a fost contactă de o casă de discuri din București care i-a remarcat talentul, iar de atunci stă zilnic în studio. 

”Pentru mine primii pași în muzica au fost definiți din momentul în care am realizat că trebuie să fac o carieră din asta. Am început să cânt de la 6 ani, muzică ușoară, după care muzica de petrecere. Am fost contactată de o casă de discuri din București care a remarcat talentul meu, iar de atunci nu trece o zi fără să muncesc în studio. Voi începe și repetițiile ”live” după ce îmi creez o imagine cât mai cunoscută”, spune tânăra interpretă din Zalău.  

Zeci de milioane de vizionări pe Youtube

Patricia a reușit într-un timp destul să scurt să adune milioane de vizionări pe Youtube. Melodiile sale au prins foarte bine internauților, iar colaborările cu cei mai în vogă artiști din țară i-au adus un succes desărvârșit. Cristi Dule, Liviu Guță, Jean de la Craiova, Iancu Sterp, Nicolae Guță și Toni de la Btrașov sunt câteva nume sonore din muzica de petrecere cu care a colaborat. 

”Cu artiștii renumiți din România am reușit să colaborez prin intermediul impresarilor mei care i-au contactat. Toți au fost de acord, au fost impresionați de vocea mea. Au ieșit proiecte frumoase și de succes. Toți sunt niște oameni extraordinari care m-au încurajat să merg mai departe și să nu renunț”, a mai spus Patricia. 

Cu toate că acum viața Patricia s-a schimbat mult de când a ajuns cunoscută, tânăra zălăuancă spune că se consideră o fată normală care pune preț pe modestie și pe caracterul omului, și mai mult decât atât, nu uită de unde a pornit spre succes. Chiar dacă este încă destul de tânără, Patricia este o luptătoare și o fire ambițioasă, iar aceste calități a făcut-o să nu aibă regrete în muzică. 

”Eu mă consider o fată normală. De multe ori nici nu realizez că viața mi s-a schimbat așa mult de când am devenit cunoscută. Eu pun preț pe modestia și caracterul omului, de aceea îmi spun mereu să nu uit niciodată de unde am plecat. Regrete în muzica nu am avut. Ar însemna ca muzica să nu fie cu adevărat ceea ce îmi doresc. Nu sunt genul de om care să regrete ceva, ci să lupte până obține ce își dorește. Sunt o fire ambițioasă”, spune Patricia. 

Patricia vrea să participe la Survivor

Pe viitor, Patricia se gândește la alte proiecte muzicale alături de artiștii din branșă, însă are și o dorință mai aparte. Sportul după muzică ocupă locul secund în ordinea pasiunilor, iar din acest motiv ar vrea să participe la Survivor România.

”Planurile mele de viitor sunt legate strict de carieră, să cant cu majoritatea artiștilor din branșa. Nu aș știi să vă dau un nume exact pentru că nu sunt genul de persoană care să planifice ceva. Ce este neplanificat întotdeauna dă roade . Mi-ar plăcea să particip la Survivor, sezonul următor. Sportul este pasiunea mea după muzică”, a încheiat Patricia. 

 

sursa video - Cristi Dules Youtube și manele by amma music Youtube

Adauga comentariu