Cine este tânărul care și-a bătut iubita și care acum se zbate între viață și moarte pe patul de spital

Un tănăr de 25 de ani a fost reținut pentru 24 de ore de procurorii sălăjeni, fiind acuzat de tentativă de omor, după ce și-a bătut iubita, pe o stradă din Zalău. 

Potrivit informațiilor Ziarul de Sălaj, tânăra care este acum în spital și zbate între viață și moarte se numește Denisa C. are 20 de ani și a fost bătută de iubituul ei, Răzvan C. de 25 de ani.

Față de Răzvan C. a fost pusă azi în mişcare acţiunea penală pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor şi tot azi va fi prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Sălaj cu propunere de arestare preventivă.

Potrivit procuoriilor sălăjeni, în seara zilei de 25.11.2020, pe fondul consumului de alcool şi al geloziei, numitul CMR i-a aplicat multiple lovituri cu pumnii în zona capului victimei CLD, lovituri în urma cărora aceasta şi-a pierdut cunoştinţa. Agresiunea s-a derulat într-un spaţiu public, respectiv pe o stradă de pe raza mun. Zalău. După ce şi-a pierdut cunoştinţa, victima a fost transportată de numitul CMR la locuinţa unor prieteni, acesta continuând să consume băuturi alcoolice în compania celorlalţi amici.

A doua zi, în data de 26.11.2020, în jurul orelor 14.00 văzând că numita CLD nu îşi revine şi este tot în stare de inconştienţă, CMR a anunţat pri intermediul 112 fapta comisă, victima fiind transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău unde se află şi în acest moment, diagnosticul medicilor fiind rezervat în ceea ce priveşte evoluţia stării de sănătate.

La data de 26.11.2020, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj au dispus luarea faţă de numitul CMR a măsurii preventive a reţinerii pe o durată de 24 ore pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor, prevăzută de dispoziţiile art. 32 Cod penal raportat la art. 188 alin. 1 şi 2 Cod penal şi la art. 199 Cod penal.

La data de 27.11.2020, faţă de numitul CMR a fost pusă în mişcare acţiunea penală pentru săvârşirea infracţiunii mai sus menţionate şi la aceeaşi data inculpatul va fi prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Sălaj cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor cauzei şi stabilirii răspunderii penale.

Precizăm că efectuarea în continuare a urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.
 

Adauga comentariu