Cine este tânărul care agresează copii pe stradă

Potrivit IPJ Sălaj, tânărul care agresează copii in Zalău are 19 ani și a fost identificat pe bulevardul Mihai Viteazul, din municipiul Zalău, de polițiștii din cadrul Biroului de Ordine Publică. 

Față de acesta, polițiștii au luat masura sanctionării contravenționale cu amendă în valoare de 400 lei, conform Legii 61/1991. 

Potrivit informatiile Ziarul de Sălaj pe tânăr îl cheama C. Siladie și este din Zalău. 
Vă reamintim faptul că, o zălăuancă a atras atenția despre faptul că un tânăr agresează copii prin oraș.

Femeia susține că, azi în jurul orei 9.30, în timp ce se plimba cu fetița prin oraș, un tânăr care alerga, posibil drogat i-a agresat fetița pe bicicletă. A intervenit tatăl fetei, iar tânărul alergător a sărit la bătaie. 

"Mamici este un tanar care alearga prin dumbrava vizavi de mall,cu siguranta drogat...tipa si asculta ceva muzica rock...a vrut sa o loveasca pe fiica mea care era pe bicicleta..a dat in bicicleta...noroc ca era sotul si l-a tras de tricou intr-o parte...dupa a sarit la bataie...un baiat inalt cu pantaloni 3 sfert negri, tricou alb si un ghiozdan negru in spate...daca il vedeti sa va feriti!(pare un baiat ingrijit)", este postarea de pe un grup de Facebook din Zalău. 

Adauga comentariu