Cine este Mihai Crișan, noul președinte al PNL Zalău care îl înlocuiește pe Căpîlnașiu

PNL Zalău are începând de săptămâna aceasta un nou președinte, după ce Radu Căpîlnașiu a decis să facă pasul în spate. Decizia lui Căpîlnașiu vine după rezultatele slabe obținute de PNL în Zalău, atât în 2016 când a pierdut Primăria în fața lui Ionel Ciunt (PSD) cât și în 2019 la alegerile europarlamentare când USR a dominat Zalăul ca intenție de vot. Căpîlnașiu a demisionat atât din funcția de președinte al PNL cât și din funcția de consilier județean.

Locul lui Radu Căpîlnașiu la șefia PNL Zalău a fost preluat de Mihai Crișan, un tânăr de doar 30 de ani, plin de ambiție, care vrea să ridice organizația locală Zalău și să o ducă pe primul loc ca intenție de vot a electoratului. 

Mihai Crișan este angajat al Companiei de Apă, are licență în construcții civile și un master, ambele la Universitatea Tehnică Cluj-Napoca. Tânărul activează în PNL de mai bine de șapte ani, fiind pentru prima dată membru al PNL Cluj. A venit din Cluj-Napoca după ce a termiant studiile și s-a angajat la Compania de Apă. Între timp și-a găsit și aleasa vieții cu care s-a căsătorit anul trecut, iar acum așteaptă și un copil. Liberalii susțin că Mihai este genul de președinte de care partidul avea nevoie la ora actuală.

Într-o postare pe facebook, Mihai susține că inclusiv el a fost surprins de propunerea care i s-a făcut, aceea de a conduce organizația Zalău, însă a decis să accepte propunerea și să demonstreze că tinerii sunt viitorul în politică. 

"Şi eu am fost surprins de acesta propunere, doar că în acelaşi timp sunt conştient de dimensiunea acestei provocări şi consider că dincolo de persoana mea, important este mesajul pe care dorim să îl transmitem: oamenii tineri, implicaţi şi responsabili pot să îşi facă vocea auzită în cadrul PNL", spune Mihai Crișan. 

sursa foto - facebook/Lucian Bode

Adauga comentariu