Cine este Amalia Tite, câștigătoarea concursului organizat de HC Zalău și Ziarul de Sălaj

Ziarul de Sălaj și Handbal Club Zalău au organizat în acest weekend un concurs pentru a celebra 40 de ani de performanță pe semicerc la poale de Meseș. Concursul a fost foarte simplu, trebuia să ne spui de ce iubești HC Zalău. Premiul a fost o invitație la loja VIP oferită chiar de profesorul Gheorghe Tadici, căruia îi mulțumim pentru disponibilitate.

Câștigătoarea concursului este Amalia Tite, care a strâns 103 aprecieri la postarea în care ne spunea de ce iubește HC Zalău.

Amalia este nelipsită de la meciurile echipei HC Zalău. Iubește acest sport încă din primi ani de viață, iar în Sala Sporturilor a pășit pentru prima dată pe când avea 8 ani.

Amalia spune că profesorul Gheorghe Tadici a avut rezultate extraordinare în handbalul din România și nu numai.

"Gheorghe Tadici e exact ca un profesor. Trebuie să fie și dur, pentru a putea face performanță cu fetele. Îl apreciez foarte mult pe domnul Tadici și iubesc echipa", ne spune Amalia Tite. 

Idolul Amaliei Tite este Paula Teodorescu, jucătoarea considerată îngerul păzitor al Zalăului, însă îi place foarte mult cum joacă și Raluca Irimia dar și Cristiana Nica. 

Comentarii

ion

02.09.2018 15:37

pana si aici au castigat pilele

Adauga comentariu