Cerșetorii zălăuani își fac de cap prin oraș. O cerșetoare a încercat să-i deschidă geanta unei femei în plină stradă

Problema cerșetoriei dă mari bătăi de cap locuitorilor din Zalău. Mai în toate cartierele din oraș vezi câte un cerșetor sau mai mulți. Nu mai vorbim de centrul orașului care este plin de oameni cu mâna întinsă. Dacă nu le dai iti vorbesc urât, dacă nu esti atent cu ei încearcă să te fure. O femeie din Zalău a fost foarte aproape să fie prădată de cerșetori. 

În timp ce se afla prin oraș, femeia de 28 de ani a simțit că cineva încearcă să-i deschidă geanta de pe umăr. Zălăuanca mai atentă din fire a scăpat, iar cerșetoarea a plcecat cu coada între picioare, supărată fiind probabil că nu și-a făcut targetul pe ziua de azi. A mers mai departe în jur de 50 de metri, altă cerșetoare i-a cerut bani de lapte pentru copil.

Mai mult, zălăuanca l-a întrebat pe ”președintele” municipiului Zalău, Ionel Ciunt când se va ocupa și de această problemă, poate în al cincilea an de mandat. Întâmplarea a fost povestită pe o pagină de socializare. 

”Domnule "președinte" Ionel Ciunt, oare în al cincilea an de mandat aveți de gând să faceți ceva cu cerșetorii din oraș? Nu de alta, dar tocmai a încercat una să îmi deschidă geanta de pe umăr! O secundă de neatenție din partea mea și își făcea targetul pe ziua de azi! N-am mers bine 50 de metri și a sărit alta pe mine, cică să îi iau lapte la copil. Știu că sunt și ei oameni ca și noi, doar că ei nu trăiesc după regulile noastre. Până când să îi mai suportăm? Întreb și eu....poate vede cineva”, este postarea zălăuancei de 28 de ani. 

Adauga comentariu