Centrul “ACASĂ” își suspendă activitatea de la Departamentul Recuperare Copii

Din lipsă de fonduri, un departament foarte important din cadrul Centrului "Acasă" se va închide din 8 februarie 2021. Este vorba despre Departamentul de Recuperare Copii a Fundației Acasă care își suspendă activitatea, cu excepția cabinetului din ambulatorul integrat. 

"Vă informăm cu regret că începând din 8 februarie a.c., Departamentul de Recuperare Copii a Fundației Acasă își suspendă activitatea, cu excepția cabinetului din ambulatorul integrat.

Astfel d-na dr. Ioana Rotaru va continua evaluarea copiilor cu deficit motor precum și a celor cu tulburări de statică vertebrală (cifoscolioze) mai ales că începând cu acest an, prin participarea la masteratul internațional de tratament conservativ al scoliozelor de la Institutul Științific Italian pentru Coloana vertebrală va beneficia de expertiza celor mai prestigioși profesioniști ai lumii în domeniu : evaluare, corsetare, tratament a scoliozelor.  

Decizia de suspendare a serviciilor de spitalizare continuă pentru copii este o consecință a imposibilității acoperirii cheltuielilor cu spitalizarea acestora și a aparținătorilor lor în contextul menținerii tarifului pe zi de spitalizare  la un nivel scăzut. Vă mulțumim pentru înțelegere", a scris Centrul de recuperare pe pagina personala de Facebook. 

Adauga comentariu