Celebrul maestru de ceremonii din Cluj, Alin Salajean a ramas surprins de modul in care se organizeaza nuntile in Zalau

Alin Salajean e omul care aduce buna dispozitie la nunta. Cunoscutul maestru de ceremonii care incanta publicul din intreaga tara a ajuns ieri, dupa o pauza de 5 ani,  la Zalau. A fost prezent la cel mai important eveniment din viata lui Razvan si a Ligiei. Alin Salajean a fost responsabil cu buna dispozitie, iar alaturi de el, nuntasii s-au distrat pana in zorii zilei. 

Cunoscutul maestru de ceremonii a facut un show extraordinar, ca la fiecare eveniment la care participa, iar apoi ne-a dezvaluit si cateva diferente pe care le-a constatat intre nuntile la care participa in Cluj sau Bucuresti si cea din Zalau.

"Exista o diferenta intre nuntasii din Cluj si Bucuresti fata de cei din Zalau. Zalauanii, sau mai bine spus salajenii, se stiu distra. Am constatat ca toata lumea prezenta la nunta a stat pe ringul de dans si a "jucat" asa cum se spune la voi, pana in zori. Zalauanii parca au ceva special; se distreaza intr-un mod deosebit", ne-a spus Alin Salajean. 

Maestrul de ceremonii a ramas impresionat si de frumusetea Salajului si a Zalaului, dar a amintit si de palinca de prune de Zalau, pe care o considera unica in Romania. 

"Nu am mai fost la Zalau de 5 ani, poate chiar mai bine. Nu am avut evenimente in zona aceasta, mai mult fiind la Cluj si in alte zone din tara. Totusi, e frumos Zalaul. Mie mi-a placut foarte mult atmosfera, oamenii, locul. Si... nu pot sa nu amintesc de palinca unica de Zalau. Are un gust special", ne-a mai spus Alin despre vizita sa in Zalau. 

Comentarii

Csv

15.10.2018 11:14

Celebrul :)))) ma lasi?!

Adauga comentariu