Cei doi tineri acuzați ca ar fi furat 1 MILIARD de lei vechi, arestați preventiv pentru 30 de zile

Cei doi tineri de 19, respectiv 27 de ani, reţinuţi de poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală, la sfârşitul săptămânii trecute, au fost arestaţi preventiv.

Bănuiţi de comiterea unei infracţiuni de furt calificat, faptă comisă în comuna Crişeni, cei în cauză au fost arestaţi preventiv, luni 22 februarie a.c. Pe numele acestora, instanţa a emis mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Potrivit IPJ Sălaj, la data de 18 februarie a.c., Poliţia a fost sesizată prin apelul de urgenţă 112, ora 10.43, de către un bărbat, despre faptul că persoane necunoscute au pătruns în noaptea de 17 spre 18 februarie a.c., în locuinţa părinţilor şi ar fi sustras suma de aproximativ 100000 lei şi două sticle de alcool.

Poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Zalău, împreună cu colegii lor de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale, au efectuat duminică, 21 februarie a.c., două percheziţii domiciliare în comuna Crişeni, la locuinţele a două persoane bănuite de comiterea faptei.

În urma percheziţiilor au fost ridicate mai multe bunuri şi bani, despre care există suspiciunea că ar proveni din activitatea infracţională.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea şi probarea întregii activităţi infracţionale, iar la finalizarea cercetărilor dosarul va fi înaintat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Zalău cu propuneri legale.

 

Adauga comentariu