Ce spune POLIȚIA despre accidentul grav din Glod

Polițiștii sălăjeni au întocmit dosar penal privind infracţiunea de vătămare corporală din culpă, după accidentul grav de azi în care doi șoferi au fost răniți. 

Poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Ileanda continuă cercetările într-un dosar penal privind infracţiunea de vătămare corporală din culpă ca urmare a unui accident de circulaţie produs pe Drumul Naţional 1C. Doi conducători auto au fost răniţi.

"La data de 2 septembrie a.c., ora 9.00, un bărbat de 44 de ani, din judeţul Prahova, conducea autoutilitara pe Drumul Naţional 1C, din direcția Baia Mare către Dej, iar între localităţile Glod și Dăbâceni a intrat în coliziune frontală cu o altă autoutilitară condusă de un bărbat, de 53 ani, din judeţul Cluj.

În urma impactului a rezultat rănirea gravă a celor doi conducători auto.

Şoferul din Prahova a fost testat cu alcooltestul, rezultatul fiind negativ, iar celui de-al doilea şofer i-au fost recoltate probe biologice de sânge, întrucât starea de sănătate nu i-a permis acest lucru.

Cercetările fac obiectul unui dosar penal privind infracţiunea de vătămare corporală din culpă, urmând a fi administrate probe, pentru a fi stabilite cu exactitate toate cauzele care au dus la producerea acestui accident", ne-a transmis IPJ Sălaj. 

Adauga comentariu