Ce părere au sălăjeni despre Zalău Value Center la o lună de la deschidere

A trecut o lună și câteva zile de la marea deschidere a celui mare centru comercial din oraș, Zalău Value Center. Deschiderea oficială a adunat în 6 noiembrie, mii de sălăjeni la cumpărături, iar media vizitatorilor în primele săptămâni a fost de peste 20.000 de clienți în fiecare zi. 

Zălăuan Value Center a schimbat fața orașului Zalău, iar zălăuanii s-au aliniat la marile orașe care au un astfel de centru comercial de mari dimensiuni. În noul mall din oraș funcționează o serie de magazine cunoscute la nivel mondial, iar zona de fast-food atrage zilnic mii de clienți, dornici să guste din delicatesele celor de la Spartan, KFC sau Mesopotamia. 

La o lună de la deschidere, mall-ul a împărțit județul Sălaj în două tabere, o tabără a celor care sunt mulțumiți de aparația și serviciile centrului comerical și o tabără a celor care au o părere negativă despre Zalău Value Center. Clienții vin și cu câteva recomdări la adresa mall-ului și anume ar trebuie să se construiască parcări pentru biciclete și stații de încarcare pentru mașinile electrice. 

Un client mulțumit despre aspectul mall-ului, dar supărat pe cei de la Carrefour spune că a fost înșelat la cumpărarea unui produs. 

Iată și câteva comentarii la adresa centrului comercial Zalău Value Center 

”Un centru comercial foarte ok. Recomand”

”Foarte frumos!!E peste așteptările mele”

”Găsești aproape tot. Exista ordine și curățenie.”

”O mare hoție pe față la spartan! Comanzi shaorma mare cu carne de vițel berbecut și purcel și iți pune 70 la sută varză și te taxează cu 32 lei! De ce ? Dacă vreau salată atunci comand doar salată! Rusine”

”Lipsă de profesionalism! Angajații de la flanco”

”Este modern, aerisit, o gamă de produse foarte variată, personalul amabil și respectuos !!!”

”Intradevăr este foarte frumos. Dar chiar trebuie să ne înșele la prețuri și noul Carffour? Am cumpărat pulpa de mânzat și în vitrină avea un preț, iar pe bon a fost diferența cu 5 lei mai scumpă la kg. Și ca scuză doamna de la vitrină a zis că a uitat colega ei sa schimbe prețurile de dimineață. Deci de dimineață până acuma seara câtă lume a mai fost înșelată? Și nu a fost singurul produs la care am observat diferența de preț doar că până am mers la biroul de informații au fost schimbate toate prețurile. În schimb mi-au dat diferența de bani pe care am plătit-o în plus, dar nici măcar nu au avut bunul simț să își ceară scuze”

”Curat, modern. Schimbă aspectul orașului. Însa trebuie să educați oamenii, să puneți parcare pentru biciclete, stație de încărcare pentru automobile electrice și să interziceți parcarea pe trecerile de pietoni și pe partea carosabilă. Banda 1 de lângă gard a devenit, de fapt, parcare. Dacă nu vă civilizați cumpărătorii, veți semăna cu cei de la Lidl, adică necivilizați”

Zalău Value Center s-a deschis oficial luna trecută, în 6 noiembrie, odată cu deschiderea hipermarketului Carrefour Zalău. 

 

foto - facebook zalau value center

Adauga comentariu