Ce face zălăuanul Ionuț Contraș, managerul formații Bosquito în timpul liber? Salvează vieți! Citește aici un interviu EXCLUSIV

Zălăuanul Ionuț Contraș, managerul formației Bosquito, a vorbit în EXCLUSIVITATE pentru Ziarul de Sălaj despre pasinuile pe care le are: sport, scufundări și donarea de sânge.
 
Vecin în zona Aviatorilor din București cu celebrul baterist Ovidiu Lipan Țăndărică, Ionuț spune că este donator de sânge de când se știe. Prin donarea de sânge, Ionuț este unul dintre salvatorii de vieți din România.
 
"Sunt donator de sânge constant. Donez la fiecare două luni. De ani de zile fac asta. Poți salva o viață cu puținul sânge pe care îl donezi", spune Ionuț.
Manager al formații Bosquito din noiembrie 2010, Ionuț spune că este foarte prins cu muzica și activitatea din trupă, mai ales că se pregătește de lansarea unui nou album Bosquito. Chiar și cu acestea, Ionuț, alături de colegii din trupă au reușit meargă într-o vacanță scurstă în Grecia, unde acum face ce știe mai bine: se scufundă.
 
"Sunt scafandru profesionist. Mă scufund de aproape 20 de ani dar nu prea știe lumea", spune Ionuț.

În rest, când nu este la concerte, Ionuț este un mare iubitor al sportului.

"În rest, fac sport. Cu două hernii de disc, am stat aproape 4 ani fără să fac sport...nu aveam voie să ridic mai mult de 2 kilograme ....acum, dupa 6 luni de Crossfit, ridic 235 kilograme, fac împins cu 150 kilograme de la piept", spune Ionuț.

Deși este un nume recunoscut în țară și foarte apreciat insclusiv de publicul din București, Ionuț spune că la Zalău se simte ca acasă.

"Mă mândresc că sunt din Zalău, iubesc locurile natale. Încă ceva, deși am plecat de acasă încă din 1992, nu mi-am schimbat niciodată buletinul. Mașina mea are numere de Sălaj, buletinul și adresa sunt în Zalău, chiar dacă am stat în Germania, în Spania sau în București", ne mărturisește Ionuț Contraș.

Eduard

 

Adauga comentariu