Ce crede secretarul de stat Călin Forț despre propunerea PNL pentru Ministerul Transporturilor

Călin Forț este de mai bine de un an secretar de stat în MInisterul Transporturilor. Datorită lui Forț s-au făcut pași importanți în rezolvarea problemei șoselei de centură a Zalăului și a autostrăzii Transilvania. 

Călin Forț (PSD) ține să îl felicite pe Lucian Bode, președintele PNL Sălaj, pentru că a fost nominalizat la funcția de ministru al Transporturilor și speră că liberalul va continua proiectele de dezvoltare a infrastructurii din Sălaj. 

 

"Avand in vedere nominalizarea d-lui deputat Lucian Bode pentru functia de ministru in cadrul Ministerului Transporturilor nu pot decat sa il felicit si sa ii doresc succes in activitatea pe care o va desfasura la nivelul ministerului, desigur dupa ce acest cabinet va fi validat de Parlamentul Romaniei. Activez in acest minister de peste un an si 7 luni si pot sa va spun ca provocarile sunt mari, asteptarile sunt mari si se asteapta rezultate rapide si vizibile. Sper sa sprijine si sa promoveze constructorii romani, care fac treaba foarte buna, asa cum am inceput noi sa o facem.

Sunt proiecte multe,  sunt bani pentru lucrari deci de munca este. Ministerul Transporturilor este un minister greu, complex, extrem de diversificat, cu multe probleme, dar cred (sper) ca functia detinuta de acesta la nivelul Camerei Deputatilor il va ajuta in activitatea viitoare . Pentru mine faptul ca am reusit sa aduc VO Zalau la stadiul de licitatie cu termen limita de depunere a ofertelor 29.10.2019, este o realizare importanta si cred ca si pentru locuitorii municipiului, si sper ca si la finalul mandatului acestuia salajul sa beneficieze de alte lucrari importante. Stiu ca trebuie finalizate licitatiile si pentru tronsoanele de autostrada ce traverseaza judetul, care acum sunt intr-o faza destul de avansata (o sa va pun la dispozitie datele) dar sper ca impreuna cu cei de la CNAIR dl. Ministru Bode L. sa reuseasca sa incheie licitatiile in acest an.

Nu imi permit sa dau sfaturi unui ministru, dar din ceea ce stiu si am vazut, este foarte important sa isi faca o echipa buna, muncitoare, in care sa aiba incredere si pe care sa o poate pune la treaba. Si asa cum a spus si dansul atunci cand am fost numit secretar de stat (si nu cu alte ocazii) ma bucur ca avem un salajean care poate contribui la proiectele din infrastructura Sălajului, iar din pozitia de sef al ministerului o poate face. Timpul este cel mai mare dusman in acest minister si abia apoi celelalte componente. Deci, pana la intrarea efectiva in munca, ii doresc succes la audierea in comisie si sper ca PNL a reusit sa adune voturile pentru trecerea acestui  guvern. Ar mai fi multe de spus dar sa asteptam putin si sa vedem strategia si politicile cu care acesta va aborda activitatea la minister", a spus Forț.

Adauga comentariu