Ce ar trebui să învețe organizatorii UNTOLD de la MMC Biker`s Fest, cel mai mare festival al motocicliștilor din România?

Cât de nebuni sunt rockerii o știe toată lumea. Muzică dată la maxim, toba să se audă cât mai de departe, chitara bass să răsune cât poate, iar motorul să fie turat.
 
Cu toate acestea, cel mai mare festival al motocicliștilor din România, cu participare internațională din numeroase țări ale Europei, a fost organizat ca la carte. Evenimentul nu a deranjat pe absolut nimeni.
 
Spre deosebire de Untold, evenimentul de la Șimleu Silvaniei, unde a răsunat din plin muzica, a fost organizat într-un loc la ieșirea din oraș. Toată desfășurarea de forțe a motocicliștilor, ce s-a întins pe parcursul a trei zile, a avut loc în zona Broscărie, la câțiva kilometri buni de primele case unde locuiesc șimleuanii.
 
Nu criticăm aici Untold. Însă trebuie să recunoaștem la unison că este un eveniment zgomotos și deja sunt foarte mulți cetățeni ai Clujului care se plâng atât de aglomerație cât și de zgomotul insuportabil din oraș.
 
Din acest motiv, organizatorii UNTOLD ar putea să ia exemplu și să mute festivalul în afara orașului, asemenea motocicliștilor.

Adauga comentariu