Cazuri noi de CORONAVIRUS în FOCARUL de la TREZNEA și în Șimleu Silvaniei

În județul Sălaj, până în prezent sunt 163 de cazuri confirmate de Coronavirus. În ultimele 24 de ore s-au mai înregistrat alte 7 cazuri  de infectare cu COVID-19. În ultimele  zile s-au înregistrat 29 cazuri de infectare cu COVID-19.

A crescut din nou cazurile în focarul de la Treznea, acolo unde a mai fost confirmat un nou caz de infectare. În acest context, în Treznea acum sunt 11 persoane infectate cu COVID-19. De asemenea, două cazuri au mai fost depistate în Șimleu Silvaniei și câte unul în Aleuș, Românași, Borla și Derșida. 

Până astăzi, 28 iulie, pe teritoriul României, au fost confirmate 47.053 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).

26.128 de pacienți au fost declarați vindecați și 3.716 de pacienți asimptomatici au fost externați la 10 zile după depistare. 

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 1.151 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV - 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

 

Adauga comentariu