Câți bani învârte într-un an unul dintre cei mai de succes oameni de afaceri din Sălaj ?!

Fără doar și poate, Nemeti Gergely este unul dintre cei mai de succes oameni de afaceri din Sălaj.  Prin fabrica de ciuperci de la Nușfalău acesta rulează milioane de euro, suficiente cât să poată demara noi și noi afaceri. 

Nemeti nu este  genul de om de afaceri care să iasă în față, să se laude toată ziua prin ziare, să candideze la tot felul de funcții politice sau alte de acest gen. Este un sălăjean pe care dacă îl vezi pe stradă nici nu ai zice că e milionar în euro. Dacă arunci un ochi prin pozele acestuia pe facebook alături de prietenii săi, ar fi destul de greu să îți dai seama că unul e milionar în euro. 

Fabrica de la Nușfalău însă a rulat în anul 2018 suma de 82.130.104 lei (cifră de afaceri) adică 14.474.000 milioane de euro. Profitul pe anul 2018 este un recorrd al înteprinderii, acesta fiind de 14.749.000 de lei, adică 3,1 milioane de euro. Să ne gândim doar că Nemeti a plătit statului anul trecut un impozit pe profit de 2,3 milioane de lei, adică 500.000 de euro! 

Pe lângă fabrica de la Nușfalău  - Boglar Champ - omul de afaceri este un jucător important în piața imobiliară din județ. Prin firma BOGLAR RENT SRL deține uriașa clădire de birouri din centrul Zalăului. Firma de afaceri imobiliare a acestuia are o cifră de afaceri de 935.000 de lei și un profit declarat de 55.000 de lei. 

Prosperul om de afaceri deține și firma Boglar Plus. Firma are ca obiect de activitate principal comerț cu fructe și legume. Firma are o cifră de afaceri de 3,2 milioane de lei și un profit de 1,6 milioane de lei. Așa se face că și din această firmă, Nemeti a plătit statului un impozit pe profit de 256.000 de lei. 

Adunând întreg profitul acestor firme deducem că Nemeti a rămas doar în 2018 în mână cu suma de 16,1 milioane de lei, adică 3,4 milioane de euro, din care au mers ca plată de impzoit pe profit către stat suma de 2,5 milioane de lei, respectiv 548.000 de euro. 

Adauga comentariu