Câți bani învârte familia Coța, abonată la 700.000 de euro de la Primăria Zalău

Vasile Coța a fost numit după alegerile locale din 2016 președinte la Volei Municipal Zalău. Numirea a fost una strict politică, soția acestia fiind fost viceprimar de Zalău din partea PSD și acum președinte al organizației de femei a PSD Sălaj. 

Familia Coța, prin Vasile, primește de la Primăria Zalău pe mână suma de 700.000 de euro anual pentru echipa de volei. Din păcate pentru iubitorii sportului la fileu din Zalău, banii s-au dus, la fel și performanțele. Jucătorii au jucat sezonul trecut ca niște desculți, echipa fiind pur și simplu umilită atât în campionat cât și în cupele europene. 

Familia Coța mai deține însă și câteva firme. Unele pe numele lui Vasile Coța, altele trecute pe neamuri sau angajați. De exemplu Damco Press este trecută pe cumnata Claudia Ardelean. Firma are 891.000 de lei datorii și profit cu minus. La fel, Mediadiff Product este trecut pe cameramanul de la postul lor de televiziune și pe fata lor. Mediadiff Produce, abonată la contracte cu Consiliul Județean Sălaj are 12 milioane de lei cifră de afaceri, 91.000 de lei profit și 531.000 de lei datorii.

Firmele Media Grup și Damco SRL sunt pe Vasile Coța. Media Grup are profit de minus 569.000 de lei și datorii de 810.000 lei, în timp ce Damco SRL are un profit de -1,3 milioane de lei și datorii de 2,5 milioane de lei. 

Adauga comentariu