Câți bani învârt șefii din Primăria Zalău. Cel mai mare salariu al unui director este de 99.000 de lei

În Primăria Zalău există opt șefi mari și numeroși șefuleți. Materialul de astăzi îi are în vizor pe cei opt șefi și anume pe Loredana Mureșan de la Serviciul Administrație Publică, pe Mariana Cuibuș de la Direcția Economică, pe Vlad Andrei Petre de la Urbanism, pe Dănuț Curea de la Direcția Tehnică, pe Alexandru Pura de la Patrimoniu, pe Mihaela Onuțan de la Resurse Umane, pe Ștefan Jugrestean de la Corp Control și pe Ionel Pușcaș de la Evidența Persoanelor. 

Loredana Mureșan câștigă anual 74.000 de lei, adică 15.700 de euro. Deține două autoturisme și un apartament în Zalău.

Mariana Cuibuș câștigă anual 97.000 de lei, adică 20.600 de euro. Deține două autoturisme, un tractor, o casă în Zalău și trei terenuri. 

Vlad Andrei Petre câștigă 84.000 de lei, adică 17.800 de euro. Deține două autoturisme, o casă și un teren, ambele în Zalău.

Dănuț Curea câștigă 99.000 de lei, adică 21.000 de euro. Deține două autoturisme, un apartament și o casă în Zalău, dar și două terenuri. 

Declarația de avere a lui Alexandru Pura nu este disponibilă pe site-ul Primăriei Zalău. 

Mihaela Onuțan câștigă 87.000 de lei, adică 18.500 de euro. Deține trei autoturisme, o casă de locuit și un apartament în Zalău, dar și un teren în Zalău. 

Jugrestean Ștefan câștigă 75.000 de lei, adică 15.900 de euro. Mai deține și un autoturism, o casă în comuna Băbeni, un apartament în Zalău și un teren în Băbeni. 

Pușcaș Ioan câștgă și el 75.000 de lei. Acesta deține și patru conturi bancare, două autoturisme și un teren. Nu are însă locuință. 

În curând vă vom spune și cu ce se ocupă soții acestora, majoritatea bugetari, unii chiar în Primăria Zalău sau în instituții subordonate acesteia.  

Adauga comentariu