Câți bani dă primarul PSD din Zalău, Ionel Ciunt pentru a fi considerat "viespe" și "tovarăș", dar și pentru a fi informat că "umblă pe stradă cu hârtia igienică lipită de dosul nădragilor"

Ionel Ciunt, primarul Zalăului a plătit în 2019 suma de 11.997 de lei, bani publici, către ziarul Magazin Sălăjean, unde redactor șef este jurnalistul Olivian Vădan pentru a se alege cu înjurături ca la ușa cortului. Desigur, nu în ziar, să nu se piardă finanțarea frumoasă de la PSD (care apropo, au și reclamă pe prima pagină) ci pe contul acestuia personal de facebook. Dacă Vădan și PSD Sălaj nu semnalizau, nici nu știam de acest incident, dar și PSD și jurnalistul au ținut să ne spună cu vârf și îndesat despre războiul lor online, ca în ziar nu se poate, doară vin banii grei.

Sigur, facem o paranteză să spunem că jurnalistul nu greșește. El își exprimă opinia personală pe facebook, nu în ziar, iar banii pe care PSD îi oferă din bugetul Primăriei Zalău și din bugetul partidului merg pentru prmovarea în ziar. Însă totuși, nu înțelegem cum Ionel Ciunt poate semna contract cu acest ziar care în paginile albe-roz îl laudă, iar pe facebook îi umple frigiderul.

Despre reclama PSD de pe prima pagină a acestui ziar putem spune doar atât - Magazin Sălăjean primește atâția bani de la PSD încât își permite să apară color, doar ca să se vadă Dăncilă bine pe prima pagină, în restul timpului ziarul este alb-negru-roz. 

Și să mai spunem una. Firma care deține Magazin Sălăjean are un profit pe anul 2018 de 89.000 de lei, după ce a stat în 2017 pe un profit cu minus. 

Revenind la subiect, Ionel Ciunt plătește ziarul Magazin Sălăjean cu suma de 11.997 de lei, bani publici pentru ca acesta să fie făcut: "viespe", "tovarăș" și în multe alte moduri grotești de exprimare. Dar îi dăm cuvântul domnului care își primește salariu grație banilor primiți de la primării, printre care și de la Ionel Ciunt. 

"Deranjez cuibul de viespi roșii. E de bine! Păi cum să vii tu, PSD Sălaj, să mă tragi de urechi, cum că "nimuricul" de mine are o opinie personală, când tu umbli pe stradă cu hârtia igienică lipită de dosul nădragilor?! Mi-ai promis, stimată tovarășă Primărie, cam cum făcea un ilustru răposat la al 13-lea Congres al PCR (cât pe ce să scriu PSD), că atragi pentru Zalău din proiecte europene 100 de lei, dar tu te lauzi și îmi fluturi sub nas doar 20 de lei. Și mai vrei să dau din coadă de mulțumire sau să-ți mănânc din palmă? Să-ți traduc: față de ceea ce s-a bugetat în acest an, în privința atragerii de fonduri europene, practic, execuția la 9 luni este de sub 20 la sută (!!!). Bașca, în ultima ședință de Consiliu local, primarul PSD - Ionel Ciunt recunoaște public, umplându-mă de respect, că n-a reușit să facă mai mult, că frânele au fost puse de slujbașii din Ministerul Dezvoltării, că ăia au semnat târziu contractele, că nu s-au aliniat planetele. Păi, cum, după ce susții necondiționat tot ce a însemnat (și încă mai înseamnă) guverne scremute în ultimii ani de infractorul Dragnea, vii să te plângi că tocmai tovarășii tăi de la partid îți pun piedici? Ministerul Dezvoltării?! Guvernul PSDăncilă?! Mvai, nu se poate, îmi dau lacrimile... Cât se poate de sincer, tovarăși pesediști, m-ar fi bucurat enorm să aveți dreptate, că toate-s roz (roșii în viziunea voastră) sau că pe Valea Zalăului curge doar lapte și miere. Însă, din ce simt, putoarea ce răzbate de acolo ne umple zilnic nările. Așa că terminați măcar în cel de-al 12-lea ceas cu aroganța infantilă, minciunile și ipocrizia și puneți naibii osul la treabă! De aia vă plătim! Vedem oricum că sunteți pe ultimii metri de mandat și vi se cam taie suflul. Și mă mai tem că nu apucați să astupați toate gropile din Zalău până la alegerile locale. Teamă pe care văd că o împărtășim. Hai, sictir", spune Olivian Vădan. 

Ca să nu ne mai acuze această fițuică că nu avem o sursă credibilă de informare, lăsăm aici și răspunsul Primăriei Zalău referitor la întrebarea: câți bani papă din bugetul public ziarul Magazin Sălăjean. 

Primăria Municipiului Zalău a încheiat contractul nr. 55511/26.07.2019 cu SC Simar SRL, care are ca obiect executarea serviciului de publicare în cotidianul “Magazin Sălăjean”. Prețul contractului este de 0,24 lei/cmp, fără TVA, pentru paginile interior, alb-negru și 1,05 lei/cmp, fără TVA, pentru prima și ultima pagină, color. Nu este încheiat contract pe o anumită valoare.Costurile serviciului prestat în anul 2019, până la data de 31 octombrie, de către publicația Magazin Sălăjean au fost în sumă de 11997,85 lei.

Pe lângă acest contract, vă vom informa cât mai repede sumele oferite prin licitații publice pe SEAP și vom încerca să aflăm și câți bani a cheltuit PSD Sălaj pentru a-i face reclamă Vioricăi Dăncilă în acest ziar. 

Adauga comentariu