Cantaretul Dinu Iancu Salajanu este implicat intr-un scandal mediatic in judetul Bihor. Este acuzat ca face jocurile PSD-ului, desi este membru PNL Salaj

Cantaretul Dinu Iancu Salajanu, director la Casa de Cultura a Sindicatelor din Zalau si consilier local al PNL Zalau, este acuzat de presa din Bihor, ca a facut jocurile PSD-ului pentru a-l elimina din functia de director al Teatrului din Oradea pe actorul Daniel Vulcu, sustinut in functie chiar de catre partidul lui Dinu - PNL. 

Pe 19 aprilie, actorul Danei Vulcu a fost evaluat pentru activitatea sa pe anul 2017 de catre o comisie formata din Dinu Iancu Salajanu; Stefan Ignat (directorul Operei Bucuresti) si Laura Urdea (angajata la cabinetul vicepresedintelui Consiliului Judetean Bihor, Ioan Mang - PSD). 

Daniel Vulcu a primit de la cei trei membri din comisie nota finala 6,98, cu doua sutimi mai putin decat nota 7, care-i oferea posibilitatea unui nou mandat de manager.

Imediat dupa aflarea rezultatelor, jurnalistii din Bihor au aratat ca cei trei membri din comisie, inclusiv Dinu Iancu Salajanu, au facut jocurile PSD Bihor. "L-au executat! Daniel Vulcu nu va mai fi directorul Teatrului Regina Maria", titra Bihoreanul imediat dupa aflarea rezultatelor. 

Managerul Teatrului din Oradea a spus pentru Bihoreanul.ro, imediat dupa aflarea rezultatelor ca nu are ce face "daca nu sunt PSD-ist" si ca "sefilor de la CJ nu le convine ca sunt liberal".

Culmea, Dinu Iancu Salajanu este consilier local in Consiliul Local Zalau din partea PNL Salaj. Dinu Iancu Salajanu a fost si candidatul PDL in 2012 la functia de presedinte al Consiliului Judetean Salaj

  

Dinule, Dinule, cum renaste USL-ul prin voi

 

 

 

Adauga comentariu