CANDIDAȚII USR-PLUS pentru Primăria Zalău și Consiliul Local, vor ieși în stradă să cunoască probleme orașului și a zălăuanilor

Condidații de la USR-PLUS pentru Primăria Zalău și Consiliul Local vor să cunoască cât mai bine problemele cu care se confruntă zălăuanii și orașul Zalău. Din acest motiv, candidatul la fotoliul de primar al municipiului a anunțat într-o postare pe facebook că vor strabate orașul în lung și în lat, pentru a fi a curent cu toate nevoiele oamenilor. 

Echipa pe care o propune alianța este formată de oameni tineri, specialiști în diverse domenii, oameni care au reușit să-și demonstreze profesionalismul în activitatea lor. Gabriela Carmen Olar Guler Alin, Takacs Zoltan Ramo Goga, Adrian Poputea, Cotoi Adrian, Emil Tesinschii, Pop Andreea Pop, Septi Berar, Sorin Adrian Suciu sunt oamenii din USR-PLUS care vor să schimbe Zalăul. 

”Suntem pregătiți să fim alternativa pe care o așteaptă Zalăul de 30 de ani! Alianța USR PLUS propune pentru Primăria Zalău și Consiliul Local Zalău o echipă de oameni tineri, specialiști în diverse domenii, oameni care au reușit să-și demonstreze profesionalismul în activitatea lor. Anul 2020 este anul în care oameni simpli, sătui până peste cap de promisiunile nerespectate ale politicienilor vechi, au în sfârșit șansa să se implice pentru a schimba, stradă cu stradă și cartier cu cartier, comunitățile în care trăiesc. Suntem convinși că putem aduce schimbarea mult dorită în oraşul nostru, unde putem avea un dialog real şi benefic cu cetăţenii, putem îmbunătăţi politicile publice și competenţa serviciilor, precum şi calitatea vieţii, să eficientizăm administraţia, să readucem Primăria Zalău în slujba cetățeanului şi să transparentizăm cheltuirea banului public. Zalăul are nevoie de o schimbare, iar schimbarea începe de la fiecare dintre noi. Și pentru că totul pleacă de la oameni, pentru că zălăuanii sunt cei care contează, săptămânile următoare vom fi în stradă, printre voi, pentru a va cunoaște problemele dar și pentru a ne face cunoscute proiectele și soluțiile noastre despre cum putem, împreună să SCHIMBĂM ZALĂUL, STRADĂ CU STRADĂ!”, este postarea lui Florin Iordache, candidatul USR-PLUS la scaunul de primar al Zalăului. 

 

Adauga comentariu