Candidații PNL Sălaj pentru alegerile din decembrie. Un ministru și un avocat deschid listele

Colegiul Director Județean al Partidului  Național Liberal, filiala Sălaj, a validat astăzi, 16.10.2020, listele de candidați pentru alegerile parlamentare. 

În acest context,  ministrul  Lucian Bode, președintele filialei județene, va deschide lista la Camera Deputaților, fiind urmat de Vasile Bulgărean, Angela Lipo, Traian Iepure, Robert Deak și Cristian Pop.

Pentru prima poziție pe lista de Senat a fost nominalizat Bogdan Ilea, iar pe următoarele trei locuri se află Nicu Cherecheș, Dana Crișan, Flaviu Ciortea.

“Le mulțumim sălăjenilor pentru încrederea acordată la alegerile locale, dar acest rezultat onorant trebuie dublat de o victorie la alegerile parlamentare. De asemenea, vreau să le mulțumesc colegilor de partid care au decis să mă sprijine pentru un nou mandat de deputat, precum și pentru înțelepciunea cu care au ales și ceilalți candidați de pe listele PNL. Am încredere că, prin calitatea echipei propuse, PNL Sălaj poate obține un nou rezultat pozitiv și că ne vom menține pe primul loc în clasamanetul politic al județului. Dar, dincolo de calculele politice, 2020 poate aduce sălăjenilor premisele unei dezvoltări durabile printr-o bună colaborare între administrațiile locale, Consiliul Județean, Parlament și Guvern. Împreună putem demonstra că și în Sălaj se poate!”, declară Lucian Bode, președintele PNL Sălaj.

 

foto - graiulsalajului.ro, zf.ro                                                                            

Adauga comentariu