Candidat PSD la alegerile europarlamentare, sălăjeanul Cristian Terheș și-a continuat campania de susținere la Jibou

Candidatul PSD la alegerile europarlamentare, sălăjeanul Cristian Terhes și-a continuat campania de susținere la Jibou, unde s-a întânit cu primarul Dan Ghiurco și simpatizanți ai partidului. Cristian Terheș: Românii iși doresc respect și tratament egal din partea oficialilor UE: standardele de calitate pentru mâncare ce se aplică în Vestul Uniunii Europene să se aplice și în Romania. Aceasta e ceea ce mi-au spus persoanele cu care m-am întâlnit azi în Jibou, Sălaj. De asemenea, românii s-au săturat de discriminarea făcută de birocrații de la Bruxelles, care se folosesc de pretexte nefondate pentru a ține în genunchi România. Suntem cetățeni europeni cu drepturi egale în UE și pentru această egalitate în drepturi ne vom bate în Parlamentul European.

Candidatul PSD la europarlamentare a amintit de vizita ministrului Răzvan Cuc la Jibou și de faptul că jibouanii sunt bucuroși de realizările PSD-ului, referindu-se la gara din oraș care urmează să fie renovată. Cei din zona Jibou au fost bucuroși, de asemenea, că o sa fie renovată gara din Jibou, iar vechile vagoane de călători, ce stagnează în gară de zeci de ani, vor fi duse de acolo. Amintesc că am efectuat cu ministrul transporturilor Răzvan Cuc o vizită la Jibou săptămâna trecută, tocmai pentru acest motiv. Încă o veste bună pe care cei din zonă este că Ministerul Sănătății a aprobat renovarea spitalului din Jibou. Iata că, dacă îți pasă, se pot face multe lucruri bune pentru semenii tăi și comunitate! A fost o bucurie să fiu din nou în mijlocul celor din zona Jibou și fiecare astfel de întâlnire îmi reconfirmă de ce trebuie să cerem tratament egal de la oficialii UE.

Sălăjeanul, Cristian Terheș este candidatul PSD la alegerile europarlamentare, pe poziția patru pe lista candidaților PSD. Preot catolic, Cristian Terheș este originar din Zalău, dar trăiește în California, SUA. 

Adauga comentariu