Călin Ionuț Rolnic, ginerele primarului din Zalău a preluat funcţia de adjunct al Poliţiei municipiului Zalău

Rolnic Călin Ionuț a preluat funcţia de adjunct al Poliţiei Municipiului Zalău. După expirarea celei de a doua împuterniciri în funcţia de adjunct al IPJ, Călin Rolnic a fost numit în funcţia de adjunct al Poliţiei Zalău. Șeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, Gabriel Terheş a declarat că Rolnic Călin a fost împuternicit începând cu data de 3 iunie 2019 pe funcția de adjunct al șefului Poliției municipiului Zalău pe maxim sase luni, existând posibilitatea de prelungire după care organizarea unui concurs pentru ocuparea funcției.

Este împuternicit începând cu data de 3 iunie 2019 pe funcția de adjunct al șefului poliției municipiului Zalău, pe maxim șase luni. Ordinul ministrului care reglementează activitatea poliției spune că o împuternicire pentru o functie de conducere se poate da pe șase luni care poate fi prelungită cu maxim șase luni, perioadă în care se organizează concurs. Funcția pe care a fost împuternicit d-nul Rolnic era funcția de adjunct al șefului inspectoratului care este în competența de împuternicire a inspectorului general al Poliției Române, iar funcția de la municipiu este altă funcție, sunt două aspecte și două funcții diferite, a declarat Gabriel Terheș

Călin Rolnic a fost împuternicit adjunct al şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj în 24 mai 2018, iar înainte a fost ofițer specialist la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, șef Birou protecție Internă –D.G.P.I-S.J.P.I. Sălaj, ofițer specialist D.G.P.I.-Serviciul Autoprotecție București și ofițer D.G.P.I-S.J.P.I. Sălaj. Călin Rolnic are studii postuniversitare "Managementul Administrației Publice", Universitatea „Babes-Bolyai” Cluj-Napoca, Facultatea de Științe Politice Administrative și ale Comunicării, a urmat cursurile Universității de Vest „Vasile Goldis” Arad la Facultatea de Drept și Academia de Poliție “Alexandru Ioan Cuza” București- Ordine și Siguranță Publică între anii 2009-2012.

Adauga comentariu