O nouă amânare în procesul lui Gurzău, acuzat de ucidere din culpă

Gheorghe Gurzău a intrat din nou în sala de judecată vineri, 29 mai 2020, la un nou termen în procesul în care patronul firmei de transport este acuzat de ucidere din culpă. Instanța a hotărât amânarea cauzei pentru 22 iunie 2020, termen acordat la solictarea inculpatului în vederea angajării unui apărător ales. 

La începutul lunii octombrie 2019 a avut loc primul termen în dosar. Gheorghe Gurzău a cerut atunci stramutarea procesului în alt județ, însă  Curtea de Apel Cluj a respins cererea de strămutare formulată de Gurzău, iar procesul a continuat Zalău. 

Vă reamintim faptul că o fetiță de 12 ani și-a pierdut viața în 19 februarie 2019, într-un grav accident de circulație petrecut pe bulevardul Mihai Viteazul din Zalău, în fața fântânii arteziene de la Astralis. Fetița se afla într-un microbuz de transport persoane, condus de patronul firmei de transport, Gurzău Trans, Gheorghe Gurzău, care circula pe ruta Zalău - Dioșod, când la un moment dat a căzut din autoturism. În urma impactului foarte puternic cu asfaltul, fetita a murit, după ce medicii de pe echipajul Smurd au încercat peste o oră să o readucă la viață.

Giulia Sabou, fetița de 12 ani a fost înmormântată vineri, 22 februarie 2019, în satul natal, Badon, comuna Hereclean.

Adauga comentariu