Drama unei tinere de 19 ani din Zalău. “Mi-a zis că mă omoară și mi-e frică să ies din casă”

O tânără de 19 ani din Zalău, trăiește o adevărată dramă de câteva zile și nu mai are liniște. Maria Claudia C. susține că a fost lovită și amenințată cu moartea de un bărbat de 51 de ani din Zalău, Florin T. 

Zilele trecute, mai exact în 28 mai 2020, Maria Claudia C. spune că Florin T. i-a furat portofelul, în timp ce era în plină stradă. Mai mult, aceasta susține că bărbatul ar fi lovit-o și amenințată cu moarte. După spusele tinerei, bărbatul i-ar fi adus amenințări chiar și într-un magazin și nu ar fi la prima faptă de acest gen. Pe fir a intrat și Poliția care a deschis un dosar penal. 

”De câteva zile sunt amenințată și lovită de un domn în plina stradă și chiar într-un magazin. Am depus două plângeri la Poliție. Îmi este frică și să ies pe strada. Aseară ( n.r. 28 mai 2020) m-a alergat și mi-a furat portofelul cu acte și bani dar spre norocul meu la recuperat Poliția. Azi ( n.r. 29 mai 2020) m-a amenințat că nu se lasă până mă omoară. Am sunat la Poliție și au zis să mă duc la sectie. Îmi este frică să ies din casă. El nu este la prima faptă de acest gen, a mai făcut așa și cu alte fete”, ne-a povestit tânăra de 19 ani. 

Poliția a întocmit dosar penal

Poliția a fost sesizată prin 112, de către o femeie din municipiul Zalău, despre faptul că, la data de 28 mai a.c., ora 21.27, în timp ce se afla pe strada Armoniei din Zalău, i-a căzut din geantă portofelul în care avea actul de identitate. Un bărbat care se afla in zonă i-a luat bunurile și a fugit.

Polițiștii din cadrul Biroului de Ordine Publică au identificat în scurt timp persoana bănuită de comiterea faptei. Este vorba despre un bărbat de 51 de ani, din municipiul Zalău. Prejudiciul a fost recuperat și restituit femeii.

Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru infracțiunea de furt, dar și pentru administrarea întregului probatoriu.

 

Adauga comentariu