Bun simț din partea polițiștilor sălăjeni. Doi agenți l-au ajutat pe un șofer să-și repare autoturismul

Polițiștii dau dovadă că le pasă...nu doar de amenzi. Doi agenți de poliție l-au ajutat pe un șofer să-și repare mașina. 

Un conducător auto circula, marți după-amiază, 15 ianuarie a.c., cu autoturismul pe Drumul Național 1H, iar în localitatea Crișeni s-a trezit cu o pană la una din roțile mașinii. A stat pe loc mult timp, însă nu a reuşit să-şi rezolve problema, deoarece cheia s-a rupt.

Norocul său a fost că în zonă a apărut un echipaj din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Zalău, format din Agent de poliţie Sabău Ioana şi Agent şef de poliţe Ilieş Mihai, care l-au ajutat pe șofer să rezolve problema și să-și continue drumul în siguranță până la destinaţie. În timp ce polițistul remedia defecțiunea, colega lui dirija traficul rutier pentru a se putea circula în siguranță.

La final polițiștii i-au urat șoferului călătorie în siguranță!

Unul din pasagerii aflaţi în autoturism a transmis un mesaj către Poliţia Sălaj.

“Salut! La mulţi ani! Am fost luat la ocazie, Zalău-Jibou, în dealul Crişeniului, pană, triunghi, roata etc., cheia de roţi s-a dus, nimeni nu opreşte, după un timp trece o maşină de poliţie, la un moment dat se întorc, poliţista dirijeză traficul, iar poliţistul face pana, surpriză????? Adevărat, mii de mulţumiri!!!!! “

 

Adauga comentariu