Bob Virgil Marius, atac dur la Cristi Opriș, candidatul PSD la Primăria Șimleu Silvaniei

Într-o postare pe Facebook, Bob Virgil Marius, candidat la Primăria Șimleu, a adus acuze grave la adresa unui candidat de asemenea la funcția de primar al Șimleului. Este vorba de Cristi Opriș, despre  care Bob susține că a făcut presiuni să-și retragă candidatura din simplu fapt că este bolnav și internat în spital cu coronavirus.

'' Cum să profiți de îmbolnăvirea unui om? Cum să trimiți mesaje să-și retragă candidatura și să-i suni echipa să-l convingă, pentru simplul fapt că s-a îmbolnăvit de COVID 19, așa cum s-au îmbolnăvit zeci de mii de oameni în România? Câtă nesimțire să ai să crezi că, munca unui om și a unei echipe de ani de zile dispare doar pentru că trebuie să stea în spital două săptămâni?

Nu, domnule candidat de la PSD. Nu pot să mă retrag eu pentru tine, după ce ai făcut o mizerie de campanie. Nu mă retrag pentru a ajuta candidatul celui mai toxic partid din România, care a dus țara pe marginea prăpastiei! Nu mă retrag pentru unul care a candidat doar ca să-și facă făcutele și să obțină terenul pe care să facă grajduri pentru vaci în oraș!
Sunt sub tratament în spital, mă simt mai bine și sunt pregătit pentru a servi șimleuanii cu onestitate și pricepere, din momentul în care ies din spital. Orașul are nevoie de un om onest și de o echipă onestă la conducere. Nu de politruci de doi lei și partide vechi în consiliu”, este postarea de USR-ului de pe Facebook. 

Cristi Opriș: ”Dacă nu se simte bine, îl rog anticipat să ocupe un loc”

Cristi Opriș a reacționat rapid după atacul lui Bob și a avut un răspuns în care a negat că i-ar fi cerut să seretragă. Opris a spus că dacă nu se simte bine îl roagă să ia un loc 

”Dacă nu se simte bine, îl rog anticipat să ocupe un loc. Îmi pare sincer rău pentru starea ta de sănătate! Sunt în măsură să empatizez cu asemenea situații și sunt convins că ceea ce ți s-a întâmplat nu este un ”truc politic” precum cel făcut de Băsescu cu Stolojan.

Dragă Stolo, am să încep prin a spune faptul că ești un dezinformator profesionist! Am dovedit asta de ani întregi, adevărul, realitatea și faptele au fost tot timpul de partea mea, iar iluzia, arta și domeniul științifico-fantastic de partea ta. Primăria nu are (nu mai are*) nevoie de așa ceva, avem nevoie de fapte, nu de nuvele și schițe.
 Eu nu ți-am cerut să te retragi, nu am avut absolut nicio discuție cu tine, nici o intalnire cu tine, iar afirmațiile tale…. sunt total gratuite.

Personal până la această dată nu am făcut politică! Dacă doreai să lovești în mine, trebuia să o faci,  dar argumentat. Nu înțeleg ce ai cu întreaga  clasă politică P.S.D.-istă !!! Înțeleg doar că neavând argumente împotriva mea ataci partidul. Ne folosim de general când nu avem argumente în particular.  
Această generalizare este toxică domnule Bob Virgil Marius, nu un partid politic care promovează politici sociale de masă. 

Apartenența unor politicieni pe care tu nu-i  apreciezi și respecți nu ar trebui să atragă acest stigmat întregilor simpatizanți de democrație socială!
Fără să îți dai seama, ai jignit toți șimleuanii sătui de abuzurile actualei administrații,  toți șimleuanii care și-au deschis ochii și au văzut că în ultimii 16 ani de mandat a fost orice numai democrație nu, și banul public s-a învârtit mai mult în interes privat decât în interes  public.

N-am pus niciodată interesul privat în fața interesului public. Ferma și grajdurile nu au nicio legătură cu campania electorală și cu politica. Te rog să nu amesteci problemele private cu cele publice. Acestea sunt chestiuni private pe care le-am rezolvat în instanță, și știi asta foarte bine, pentru că ai fost susținătorul adversarului meu.
Și încă o data, eu nu ți-am cerut să te retragi, și dacă aș fi făcut-o, te rog frumos să mă crezi că nu aș fi făcut asta nici o secundă din cauza unei boli, ci pentru a da o șansa șimleuanilor și a da o șansă adevăratei democrații.  Îmi pare rău că ești în stare de boală, dar șanșa sau neșansa ta în politică nu are absolut nici o legătură cu asta !
Ar fi totuși o soluție să te retragi, nu pentru mine, ci pentru șimleuani, pentru Șimleu Silvaniei, căruia i-ai da o șansă.  Te aflii într-un joc politic de tipul dezbină și cucerește, care are ca scop împărțirea voturilor între candidați fără șanse reale de câștig, pentru a minimiza șansele de câștig ale mele, ale omului care vrea o schimbare în bine a acestei societăți.

 Acest mod de abordare a politicii nu face decât să sprijine vechea administrație, și acest fapt te pune pe tine în aceeași oală cu ea. O să se vadă foarte clar această chestiune după rezultatele alegerilor de duminică. Te invit să dai ochii cu concetățenii noștrii și după ce această ”vagă” bănuială a mea se va confirma prin numărul tău de voturi.
Dragi concetățeni ai orașului Șimleu Silvaniei, acum este mai important ca niciodată să ne unim și să punem capăt odată pentru totdeauna acestor abuzuri!
Cinste echipei USR, necinste domnului Bob Virgil Marius!!! ”Cine are ochi de văzut, să vadă. Cine are urechi de auzit, să audă.” Cine are șanse reale de câștig, să candideze. Cine iubește acest oraș, să dovedească că îl iubește”, este răspunsul lui Opriș. 

 

Adauga comentariu